Recurso matemático compartido del día 10/22/2013 (a.m.)

  • «Toomates és una iniciativa educativa, cultural i no comercial per a la promoció i reivindicació d’una experiència d’ensenyament-aprenentatge de les matemàtiques basada en la utilització, creació i difusió de materials didàctics lliures.

    Tots els materials de Toomates segueixen la filosofia Creative-Commons: Es permet qualsevol ús, modificació, còpia i distribució, sempre que siguin emprats en àmbits educatius, sense ànim de lucre i se’n citi l’autoria i la procedència.

    Aquesta web és totalment gratuïta, i ni en demana ni n’emmagatzema dades personals.

    Els recursos es gestionen mitjançant un Entorn Virtual d’Aprenentatge (EVA) propi anomenat Col·lectiva desenvolupat totalment amb software lliure Open-Source.

    Per obrir els documentsdocument word de Toomates necessites un editor de text, com per exemple l’editor OpenOffice (gratuït)
    Descarregar OpenOffice

    Per treballar amb les activitats interactives QuètxupQuètxup Exercici necessites un navegador compatible amb MathML, com el Mozilla Firefox (gratuït). Es recomana fer servir el navegador Firefox.
    Descarregar Mozilla Firefox

    Logo Firefox 3
    Iniciativa, desenvolupament i manteniment del projecte: Gerard Romo (toomates@gmail.com) «

    Tags: Matemáticas, Primaria, Secundaria, Aritmética, Álgebra, Geometría, Funciones y Gráficas, Estadística y Probabilidad, Resolución de Problemas, Apoyo, Diversidad, Refuerzo, Maths, English, Inglés, Català, Catalán, Apuntes-Boletín-Ficha-Imprimible, Web

Posted from Diigo. The rest of Matematicas-Compartidas group favorite links are here.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *